AANLEVEREN LOGO

 

De beste manier om ons logo’s te bezorgen is digitaal doorsturen naar jose@geotexworkwear.be. Om alle mogelijke problemen te willen vermijden wordt er meestal een afspraak ingepland om de nodige uitleg hieromtrent te kunnen bekomen. In samenspraak met de klant wordt voor een prachtig resultaat gezorgd.

Bij ontwikkelen van een diskette wordt verwacht het logo te ontvangen in een besand in .ai, .eps of . pdf om zo goedkoop mogelijk het borduurprogramma te kunnen uitwerken. Indien U niet over een digitaal logo beschikt, kunnen we ook een bestaand logo gebruiken op bv. een sticker, werfbord, factuur enz. Om van hieruit te starten voor broderie of bedrukking moet volledig logo uitgetekend worden, wat extra kost met zich kan meebrengen.


GOEDKEURING

Voor we overgaan tot een definitief order, sturen we bij bedrukkingen steeds het logo door met de gebruikte afmetingen naar de klant ter goedkeuring met de offerte van het order. Op de simulatie kun je het resultaat zien. Bij opmerken van fouten moet dit worden gemeld voor de bevestiging. Eenmaal bevestigd, wordt dit order in productie gebracht.